ECHIPA NOASTRĂ

Chef Laura Nicoleta

Meniurile noastre evoluează în permanență și credem că schimbarea este bună, cu toate acestea rețetele tradiționale preferate rămân la fel: Antipasti care îți lasă gura apă pentru stimularea apetitului (sugestia noastră: Prosciutto Parma con Melone). Salate proaspete, crocante și delicioase, făcute cu cele mai proaspete ingrediente. Paste în stil Italian. Trăiește visul Italian aici, la Bistro Peccati di Gola. Pizza delicioasă coaptă în cuptor, o varietate largă de topping-uri și preparată după gustul dumneavoastră.

Suntem onorați să lucrăm cu unii dintre cei mai renumiți producători italieni de produse artizanale punându-vă astfel la dispoziție o varietate largă de brânzeturi, salamuri, uleiuri, paste și dulciuri unice în întreaga lume..

Canti & Rossi

pecorino di Rocca

Canti & Rossi, o companie tânără dar rezultată prin unirea a două famili care lucrează în industria alimentară timp de cincizeci de ani, crede că a câștigat provocarea prin crearea brandului „Pecorino di Rocca”.

Villani

salami, pancette, prosciutti cotti

Compania a fost înființată în anul 1886 în Castelnuovo Rangone, în apropiere de orașul Modena. După o scurtă perioadă de comercializare a prosciutto crudo, Ernesta și Costante Villani au început să producă salami, coppe, pancette, mortadelle și prosciutti cotti.

Fabianelli

pasta toscana

De peste 150 de ani și prin intermediul a 5 generații ale familiei Fabianelli, grupul și-a menținut pasiunea și devotamentul față de metodele tradiționale de fabricare a pastei.

Salumeria di Monte San Savino

Din inima Toscanei, din vechiul sat Monte San Savino, pe masa ta. De peste 50 de ani doar salamuri toscane de înaltă calitate.

Maltagliati

paste

În anul 1848, într-un context istoric zbucimat și în care lumea occidentală era pătrunsă de un spirit de reînnoire, Vincenzo Maltagliati a fondat „Il Pastificio”.

Giovagnini

conserve, murături

În inima Italiei, în Umbria, în Valea Tibrului verde (Valtiberina), se află firma noastră de conserve alimentare, fondată în anul 1969 de Gualtiero Giovagnini care, cu înțelepciune, a fost în măsură să doneze produselot naturii arta sa de ambalare.

Cacioli

ulei de măsline

Frantoio Cacioli produce propriul excelent ulei de măsline extra-virgin din măsline ce cresc în măslinii din cele două plantații din zonă (dealuri ce se întind din orașul Arezzo până la Cortona). Poziția specială a plantațiilor de măslini din această zonă oferă uleiului nostru de măsline extra-virgin un gust excepțional.

Comfortabil

AMBIANȚĂ PLĂCUTĂ

Avem

PRODUSE DELICIOASE

Servicii pentru

CLIENȚI FERICIȚI

Meniu