Bistro Peccati di Gola

Bine ai venit!

Vino și descoperă calitatea timpului cu gust de cafea aromată, cu parfum de cuptor antic în care pâinea și pizza sunt preparate din maia, făină și sare așa cum cere tradiția.

Lasă-te tentat de o pasta atent selecționată, asortată cu sosuri fine.

Salate reci sau calde, un simplu panino îmbogățit cu cele mai gustoase salamuri și brânzeturi… Salamuri italiene produse cu filozofia artizanală care le-a facut celebre, prosciutto crudo renumit pentru calitățile sale organice și gust dulce intens.

Nu în ultimul rând băuturi care satisfac cele mai fine gusturi cu aroma lor intensă și naturală. Acesta este gustul autentic al colinelor toscane și îl veți găsi doar la Bistro Peccati di Gola!

Modalități de plată: Acceptăm plata cu carte de debit, carte de credit, CEC sau cash.

0
Feluri de Mâncare
0
Prieteni care ne-au apreciat pe Facebook
0
Produse Italiene Originale

"Wherever I go, I am Italian. The way I talk, the way I eat, the way femininity is important to me. The way I love Italian food."

– Monica Bellucci

Echipa Noastră

Bistro Peccati di Gola este onorat să lucreze cu unii dintre cei mai renumiți producători italieni de produse artizanale punându-vă astfel la dispoziție o varietate largă de brânzeturi, salamuri, uleiuri, paste și dulciuri unice în întreaga lume.

Produsele Noastre

Bistro-ul nostru vă oferă preparate ce au la bază rețete italiene autentice transmise din generație în generație dar și produse de bază pentru acasă pentru a vă putea prepara singuri propriile fantezii culinare.

Meniu

Bistro Peccati di Gola funcționează ca destinație pentru a servi micul dejun, prânzul sau cina dar și ca locație ideală pentru a-ți face cumpărăturile pentru acasă.

Știri

La Mulți Ani 2017!

2 comentarii
Bistro Peccati di Gola vă urează un An Nou Fericit și vă așteaptă cu ușile deschise să îi treceți pragul în 2017!

Crăciun Fericit!

Niciun comentariu
Bistro Peccati di Gola vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și vă așteaptă cu coșuri de cadou pline de surprize!

Alătură-te echipei noastre!

Niciun comentariu
Ai spirit inovativ, înveți repede și ești pasionat de mâncare si băuturi fine? Trimite un e-mail de prezentare împreună cu un CV la bistro.peccatidigola@gmail.com și convinge-ne că ți se potrivește un rol în…

Comfortabil

AMBIANȚĂ PLĂCUTĂ

Avem

PRODUSE DELICIOASE

Servicii pentru

CLIENȚI FERICIȚI

Meniu